Ope-uutisia

Pääsiäisen jälkeen Husössä aloittaa uusi ope, kun Gia lopettaa vakiotuntien pitämisen.
Minna Oksanen opettaa keskiviikon aamutunnit, torstai-iltatunnit sekä estevalkut!
Maanantain tunteja alkaa pitämään meidän oma Katri Turunen, joka ei esittelyjä kaipaa, mutta Minna on lähettänyt teille lyhyen esittelyn, olkaapa hyvät:

”Hei! Olen Minna Oksanen. Ypäjältä valmistunut ratsastuksenopettaja, joka syventää oppimaansa Master-koulutuksessa. Oppilaiden ja itsensä jatkuva kehittäminen on lähellä sydäntäni. Ratsastuksessa ja opettamisessa ei ole koskaan valmis, vaan taitoa voi harjoittaa loputtomiin. Opetan eri ikäisiä ja tasoisia, alkeista korkeammalle tasolle. Mielestäni jokaisen ratsastuskouluoppilaan perusoikeus on saada hyvää ja laadukasta opetusta, jota olen parhaani mukaan jakanut useissa Uudenmaan ratsastuskouluissa.
Olen innokas tutustumaan uusiin oppilaisiin Husössä, hienoa päästä teidän tiimiin!”