Nyt voit varata ratsastustunnit Hopotista!

Tätä hetkeä on kyselty viime viikkoina monesti, mutta NYT
Husön tunnit löytyy Hopotista !

https://hopoti.com/stable/HusonRatsastuskeskus

  1.  Rekisteröidy Hopotin käyttäjäksi 
  2. Lisää Husön Ratsastuskeskus suosikkitalliksi
  3. Nyt voit varata tunteja Hopotissa

Nykyiset asiakkaat!
Kun olette rekisteröityneet ja lisänneet Husön suosikiksi, lisään teidät teidän omalle vakiotunnillenne ja sitten pääsette perumaan ja varaamaan tämän kauden tunteja.

Pyydän että jokainen kävisi itse vielä tekemässä loppukevään peruutukset ja rästien varaukset hopotista, vaikka olisitte ne jo meille tehneet. Samalla tulee harjoiteltua hopotin käyttöä :

Vanhat peruutukset, (ennen hopotia perutut) joille on varattu rästi, ovat voimassa vaikka eivät näy hopotissa. Niitä että pysty käydä siellä uudelleen varaamassa, koska peruutus ei näy hopotissa.

Jos olette peruneet tunnin tästä viikosta eteenpäin olevana ajankohtana, pystytte käydä sen hopotista perumassa ja sinne varaamassa kyseiselle peruutukselle rästin. Ja toivon että käytte nämä merkkaamassa sinne, vaikka olisitte sen jo meidän kanssa aikaisemmin sopineet.

Vanhat peruutukset, joille ei ole varattu rästiä näkyy hopotissa tallikortissa ylimääräisinä tunteina, joille voitte käydä sieltä varaamassa rästin. Ja tässä asiassa toivon vähän malttia, sillä käyn ne sinne lisämässä käsin, ne eivät siis ilmesty automaattisesti heti, kun olette hopotiin rekisteröityneet.

Muutamassa tapauksessa voi olla, että tunti näyttää jo täydeltä, etkä pääse varaamaan, koska olen jo varannut sinulle sieltä paikan. Otathan yhteyttä niin korjataan asia.

Mikäli vastaan tulee ongelma tai huomaat virheen, otathan yhteyttä opettajat@huso.net, koitamme vastata heti (tuntien ulkopuolella).

Myös Hopotin tukisivuilta löytyy apua https://help.hopoti.com/fi/s/users?fbclid=IwAR04sUCpFZmk2Ngsj0GpoZ6k-ABhGnt8Ulfv1_-A2taHKz3mfsAOXA8Jdmw

Hienosti tuo ohjelma toimii ja hyvin olette osanneet sitä käyttää!
Vappumaastokin on jo täynnä ja lisää uusia kivoja juttuja on tulossa. Kannattaa käydä kurkkimassa sitä suosittelemme-osiosta aina välillä ?

Kiitos kaikille kärsivällisyydestä ja ihanaa viikonloppua ☀️