Syyskausi 2019

Syyskausi 22.7-23.12.2019

Varausmaksut ja laskutus 

Lisäämme nyt vakioasiakkaamme omille tunneilleen syyskaudelle Hopotiin.

  • Käythän kirjautumassa hopotiin, mikäli et ole sitä vielä tehnyt. Muista lisätä Husön Ratsastuskeskus suosikkitalliksesi, niin näemme että olet kirjautunut. https://hopoti.com/stable/HusonRatsastuskeskus
  • Mikäli jostain syystä et missään nimessä halua käyttää hopotia, laitathan meille siitä viestiä, että saamme sinut lisättyä tunneille muulla tavalla.
  • Laitahan viestiä myös siinä tapauksessa että haluat vakiotuntiaikaasi muutoksia, perua kauden tai muutoksia laskutukseen.

Syyskauden varausmaksut löytyvät pian Hopotista. Ylhäältä kohdasta ”oma kalenteri” löydät kohdan ”laskut”.

Syyskauden varausmaksu 8 ratsukon ryhmillä on 150€ ja loppukausi löytyy hopotin laskuista kolmessa erässä. 

Pienryhmillä kauden laskutus on jaettu kuudelle kuukaudelle eli 6 erään, joista ensimmäinen on kahden ensimmäisen tunnin hinta varausmaksuna. 

3-4 ratsukon vakioryhmät sekä vakiokaksarit ja -yksärit eivät rästi peruttuja tunteja, vaan perutut tunnit vähennetään seuraavan kuukauden laskusta. Nyt on mahdollista myös halutessaan rästiä ne.

5-6 ratsukon pienryhmät saavat perutuista tunneista vanhaan tapaan rästin eli hopotin tallikortille tunnin, jonka voi varata haluamaansa ryhmään. 

Hinnasto 

Vakiotuntien hinnat pysyvät samoina kuin kevätkaudella. 

Paitsi vakioasiakkaidemme irtotunnin hinta halpenee mukavasti.

  • kokonaisen kausikortin ostaneet ratsastajat voivat ostaa irtotunteja 5 kerran paketeissa hintaan 38€/ tunti. 
  • Tämä ns. vakioasiakkaan  irtotuntipaketti tulee voimaan syyskauden alussa, ja se on henkilökohtainen, eli siitä ei voi siirtää tunteja muille. 

Irtotuntien hinnat yhtenäistyvät, niin että este- ja kouluirtotunti pienryhmiin on saman hintainen. Aikaisemmin estetunti maksoi koulutuntia enemmän. 

Pienryhmien irtotuntien hinnat syyskaudella 2019:  

  • 5-6  ratsukon ryhmä 51€
  • 3-4 ratsukon ryhmä 58€
  • 2 ratsukon ryhmä 75€
  • Yksityistunti 95€

Lisäksi suunnittelemme syyskaudelle yksittäisiä erikoistunteja ja lyhytkursseja. Laitathan viestiä, jos sinulla on meille jokin hyvä idea tai toive.

Vaikka monipuolinen ja innostava syyskausi onkin jo mielessä, niin muistakaamme silti kaikki nauttia ensin kesästä!