Uutta ohjelmaa syyskauden alkuun

Syyskausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja on mukava nähdä niin runsain joukoin vanhoja tuttuja ratsastajia ja useita uusiakin. Toivottavasti säät suosii vielä pitkään ja peukut pystyyn että päästäisiin sänkkäreille tänä syksynä!

Olemme kehitelleet paljon uutta ohjelmaa syyskauden alkuun. Ja kehittelyhän ei tähän lopu, eli kannattaa seurata aktiivisesti Hopotin suosittelemme-kalenteria sekä Husön somea, niihin ilmestyy uudet kurssit ja tapahtumat aina ensimmäisinä.

Kaksi uutta alkeiskurssia

Aloitamme kaksi uutta alkeiskurssia ensi viikolla.

Tiistaina 20.8. klo 17.00 alkaa lasten 10-kerran alkeiskurssi Nellin vetämänä ja torstaina 22.8. klo 19.00 aikuisten 5-kerran pienryhmäalkeiskurssi Minnan opeissa. Molemmissa ryhmissä on vielä jokunen paikka vapaana.

Teematunnit

Olemme lisänneet Hopotiin ylimääräisiä tunteja hauskoilla teemoilla. Reipas maasto oli jo viime viikolla, mutta järjestämme niitä varmasti lisää ennen talven tuloa. Ensi viikon tiistaina on tiedossa rento maasto, sinne mahtuu mukaan vielä muutama rento maastoilija. Järjestämme myös itsenäisen ratsastuksen tunteja, jotka ovat tunnin mittaisia valvottuja vapaatunteja, joissa saat tehdä haluamiasi tehtäviä sileällä. Koulukisatreenitunti on koulukisoja edeltävällä viikolla keskiviikkona klo 16.00. Lisää extratunteja on tulossa, ehkäpä joku elokuinen yömaastokin vielä!

Varusteiden puhdistus kurssi

Harjoittelijamme Julia on luvannut pitää hoitajille yhden kerran kurssin hevosen varusteiden puhdistamisesta lauantaina 24.8. klo 13.30 – 15.00
Kurssilla harjoitellaan huoltamaan satula ja suitset oikeaoppisesti sekä purkamaan ja kokoamaan varusteet.
Mukaan saa toki tulla muutkin kuin hoitajat.

Kurssi on maksuton.

Tuleeko sinulla mieleen tarvetta vastaavanlaiselle kurssille eri teemalla? Laita viestiä ideoista, otamme niitä mielellämme vastaan.

Yksityistunnit Hopotissa

Hopotiin on merkattu valmiita aikoja yksityistunneille, jotka pystyt sieltä myös kätevästi varaamaan ja maksamaan. Mikäli haluat tulla pienellä porukalla, ota yhteyttä, niin muutamme kyseisen yksityistunnin pienryhmäksi teille.

Vakioratsastajan edulliset irtotunnit

Muistathan että vakioratsastajana saat ostaa irtotunteja 5-kerran paketeissa superedulliseen hintaan 38€/tunti.

Vakioratsastajan lisäkortti on ostettavissa hopotissa ja tulee esille kun olet varaamassa tuntia. Paina kohtaa ”osta tallikortti”, niin lisäkortti ilmestyy näkyviin. Laitathan viestiä, mikäli kortti ei tule esille ostettavaksi, vaikka olet Husön vakioasiakas ja sinulla on jo kokonainen kausikortti jossakin ryhmässä.

Muut tunnit

Muut tunnit jatkuvat normaalisti ja uusi sennujen koulupainotteinen pienryhmäkin ollaan saatu keskiviikoihin klo 17.00 Minnalle.

Junnuille on suunniteilla oma koulupienryhmä keskiviikkoisin klo 16.00. Ryhmä olisi pikkujunnujen kouluvalmennus-tyyppinen ryhmä. Laitathan viestiä Ripsille, mikäli olet kiinnostunut kyseisestä ryhmästä.

Vekaratunnit ovat edelleen sunnuntaisin klo 15.00 ja niihin voi ilmoittautua hopotissa. Vekaratunneille voi ostaa 5 kerran tallikortin tai yksittäisen tunnin.

Keskiviikkoisin meillä on myös aamutunnit, joissa opettaa Noora. Nooralle mahtuisi vielä muutama yksäri, kaksari tai pienryhmä keskiviikkoaamuihin.

Otamme mielellämme vastaan myös uusia ideoita kursseihin ja tunteihin liittyen!

Ja sitten vain Hopotiin kurkkimaan ja varailemaan ratsastustunteja: