Vakiotunnit

Vakiotunnit eli kausikortti on viikoittainen tunti tietyssä ryhmässä koko kauden ajan.

Kausikortin voit varata 8 ratsukon ryhmätunneille, pienryhmiin sekä yksityistunneille.

Kaudet on jaoteltu kevätkauteen ja syyskauteen.

Kevätkausi 2019 on 2.1.-20.6.2019 

Syyskausi on heinäkuun lopusta jouluun asti.

Miksi kannattaa ottaa kausikortti?

  • Harrastaminen on säännöllistä
  • Hinta on edullisempi
  • Sinulla on aina paikka varattu ryhmässä
  • Oma ope ja oma ryhmä
  • Mahdollisuus kilpailla
  • Mahdollisuus hoitohevoseen
  • Joustava laskutus

LASKUTUS JA RÄSTIMINEN

8 ratsukon ryhmissä ja 5-6 ratsukon pienryhmissä peruutetut tunnit korvataan ns. rästitunnilla toisessa ryhmässä. Tuntien peruutukset tulisi tehdä jo edellisenä päivänä, sillä peruuttamattomista tunneista emme anna korvaustuntia. Tuntirästejä voi myös ratsastaa etukäteen. Peruutukset ja rästituntien varaukset hoidat helposti opettajien puhelinpäivystyksestä.

3-4 ratsukon pienryhmät sekä kaksarit ja yksärit laskutetaan kuukausittain käytyjen kertojen mukaan.

8 ratsukon kausikortti laskutetaan 3 kolmessa erässä ja pienryhmän kausikortti kuukausittain. Ota yhteyttä laskutukseemme leila@huso.net, mikäli haluat räätälöidä laskutuseriäsi.  

TASOT

Vakiotuntien tasot ovat jaoteltu SRL:n merkkisuoritustasojen mukaan opettajien  arvion perusteella ja opetussuunnitelmien mukaisesti; Alkeiskurssi, Jatko I eli alkeisjatko, Perus(merkkitaso), C, B ja A-taso, valmennus.

Kaikki ryhmät ratsastavat lähtökohtaisesti koulu- este- ja maastotunteja, mutta ryhmä voi yhteisellä päätöksellä painottua haluamaansa lajiin.

Pienryhmissä löytyy koulu- ja estepainotteisia ryhmiä, ja pienryhmässä pääset myös toteuttamaan toiveitasi yksityiskohtaisemmin.

Seurakilpailuihin voit ratsastuskoulun vakio-oppilaana. Valmennusryhmäläisenä pääset myös tallin ulkopuoliisiin kilpailuihin.