Ratsastusseura HuRa

HUSÖN RATSASTAJAT RY

Nyt on hyvä hetki liittyä Husön Ratsastajiin!

Husön Ratsastajat ry eli HuRa on helsinkiläinen vuonna 1982 perustettu ratsastusseura. Suurin osa jäsenistämme on tuntiratsastajia, jotka harrastavat ratsastusta Husön Ratsastuskeskuksessa kauniissa Talosaaren kartanomiljöössä. Jäsenistöömme kuuluu tuntiratsastajien lisäksi myös oman hevosen omistavia ”yksäreitä”, joista osa kilpailee jopa kansainvälisellä tasolla saakka. Seuramme toiminta pyörii vapaaehtoisten voimin.

Järjestämme jäsenillemme vuosittain Nappis-, Junnis- ja Sennishevostaitokerhoja, joissa opetellaan tärkeitä hevostaitoja. Merkittävä toimintamuotomme on myös 8-10 kertaa vuodessa Husön Ratsastuskeskuksessa järjestettävät seurakisat, jotka tarjoavat seuran kaikille jäsenille matalan kynnyksen mahdollisuuden kilpailla koulu- ja esteratsastuksessa. Seurakisoihin osallistuaksesi et tarvitse omaa hevosta, sillä kaikki Husön Ratsastuskeskuksen tuntiratsastajat voivat osallistua kisoihin ratsastuskeskuksen hevosilla.  Vuosittain järjestettävä sääntökoulutus sekä ratsastukseen liittyvät lyhytkurssit ja teemaluennot ovat suunnattu kaikenikäisille jäsenillemme.

Seuran tavoitteena on, että jokainen seuramme jäsen kokee olevansa tärkeä, hän kehittyy ratsastajana, omaa hyvät hevostaidot sekä nauttii mukanaolosta.

Jäseneksi

Jäsenenä olet tapaturmavakuutettu kaikissa hevosharrastukseen liittyvässä toiminnassa, kuten hevosta hoitaessa, tunneilla ja kilpailuissa.

Ratsastusseuran jäsenenä saat käyttöösi sekä Suomen Ratsastajainliiton (SRL) että oman ratsastusseurasi jäsenedut. Pääset mukaan SRL:n ja ratsastusseuran koulutuksiin, tapahtumiin ja kerhoihin. Lisäksi voit suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä. Tervetuloa mukaan!

Iso osa Husön Ratsastajien jäsenistä harrastaa ratsastusta Husön Ratsastuskeskuksessa, mutta myös muilla talleilla ratsastavat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamme. Junioriratsastajien huoltajille jäsenyys on hyödyllinen, sillä täys- ja perhejäsenyyteen kuuluva urheiluvakuutus kattaa mahdolliset hevosen käsittelyssä tapahtuvat vahingot.

 

Voit halutessasi kuulua useampaan ratsastusseuraan samanaikaisesti, mutta kilpailutoiminnassa voit edustaa vain yhtä seuraa kalenterivuoden aikana.

Liittyminen Husön Ratsastajiin onnistuu helposti liittymislomakkeen kautta. Jäsenyytesi tulee voimaan, kun jäsenhakemuksesi on käsitelty ja olet maksanut jäsenmaksun.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittymisestä tai muista jäsenasioista, ole yhteydessä seuran jäsensihteeriin Marja Uusiahoon, jonka yhteystiedot löydät täältä.

 

Husön Ratsastajien kotisivuille pääset tästä husonratsastajat.fi