Kausikorttitunnit

Vakiotunnit eli kausikortti on viikoittainen ratsastustunti tietyssä ratsastusryhmässä koko kauden ajan.

Kausikortin voit varata 8 ratsukon ryhmätunneille, pienryhmiin sekä yksityistunneille.

Kaudet on jaoteltu kevätkauteen ja syyskauteen.

Syyskausi 2019 on 22.7-23.12.2019

Ratsastuskoulun hevonen ja ratsastaja menossa kausikorttitunnille Helsingissä. Tunti on varattu Hopotista.

Miksi kannattaa ottaa kausikortti?

  • Harrastaminen on säännöllistä
  • Hinta on edullisempi
  • Sinulla on aina paikka varattu ryhmässä
  • Oma ope ja oma ryhmä
  • Mahdollisuus kilpailla
  • Mahdollisuus hoitohevoseen
  • Joustava laskutus
  • Vakioasiakkaan edulliset irtotunnit

LASKUTUS JA RÄSTIMINEN

8 ratsukon ryhmissä ja 5-6 ratsukon pienryhmissä peruutetut tunnit korvataan ns. rästitunnilla toisessa ryhmässä. Tuntien peruutukset tulisi tehdä 12h ennen tunnin alkua, sillä peruuttamattomista tunneista emme anna korvaustuntia. Tuntirästejä voi myös ratsastaa etukäteen. Peruutukset ja rästituntien varaukset hoidat helposti hopotista.

3-4 ratsukon vakioryhmät sekä vakiokaksarit ja -yksärit eivät rästi peruttuja tunteja, vaan perutut tunnit vähennetään seuraavan kuukauden laskusta. Nyt on mahdollista myös halutessaan rästiä ne.

8 ratsukon kausikortti laskutetaan 3 kolmessa erässä ja pienryhmän kausikortti kuukausittain. Ota yhteyttä laskutukseemme leila@huso.net, mikäli haluat räätälöidä laskutuseriäsi.  

TASOT

Vakiotuntien tasot ovat jaoteltu SRL:n merkkisuoritustasojen mukaan opettajien  arvion perusteella ja opetussuunnitelmien mukaisesti; Alkeiskurssi, Jatko I eli alkeisjatko, Perus(merkkitaso), C, B ja A-taso, valmennus.

Kaikki ryhmät ratsastavat lähtökohtaisesti koulu- este- ja maastotunteja, mutta ryhmä voi yhteisellä päätöksellä painottua haluamaansa lajiin.

Pienryhmissä löytyy koulu- ja estepainotteisia ryhmiä, ja pienryhmässä pääset myös toteuttamaan toiveitasi yksityiskohtaisemmin.

Seurakilpailuihin voit ratsastuskoulun vakio-oppilaana. Valmennusryhmäläisenä pääset myös tallin ulkopuoliisiin kilpailuihin.