Valmennustunnit

Valmennusryhmässä pääset ratsastamaan tallin ulkopuolisiin koulu- ja esteratsastuskilpailuihin.

Valmennusryhmät

Husössä on kaksi estevalmennusryhmää ja kaksi kouluvalmennusryhmää. 

Estevalmennusta pitää Minna ja kouluvalmennusta Ripsi.

Valmennusryhmiin ei ole erillistä hakua, vaan paikkojen mahdollisesti vapautuessa voivat halukkaat ilmoittautua ko opettajille. 

Estevalmennusryhmäläisellä tulee olla toinen viikkotunti Husössä, ja kaikilla valmennusryhmäläisillä tulee olla HuRan jäsenyys.

Valmennusryhmä tähtää seurakilpailuihin Husössä ja lähiseurojen järjestämiin kilpailuihin, sekä ratsastuskoulujen mestaruuskilpailuihin.

Valmennus on ratsukkokohtaista, kullakin ratsastajalla on nimikkohevonen/poni, sekä vararatsuja harjoittelun monipuolisuuden takaamiseksi. 

Talilla järjestettävissä seurakisoissa omaa nimikkohevosta/ponia ei ole kuitenkaan mahdollista automaattisesti saada, vaan hevoset ja ponit jaetaan tasapuolisesti kaikkien tuntilaisten kesken (eli pahimmillaan arvotaan).

Opettajat toimivat tunneilla ja seurakilpailuissa kykyjenetsijöinä, eli saatat saada myös suosituksen hakea valmennusryhmäpaikkaa!

Erilliset valmennuskurssit ja kisatreenit

Valmennusryhmien ja valmennuspaketin lisäksi järjestämme päivän tai kahden mittaisia valmennuskursseja, joita vetää ulkopuoliset valmentajat.

Husön kotikisoja varten järjestämme erillisiä yhden kerran kisatreenitunteja vakioasiakkaillemme.

Näistä kursseista ja kisatreenitunneista saat tietoa ajankohtaista-sivulta ja Husön somesta.