Kesäkortti ja kesäkurssit

Edullinen 5-kerran kesäkortti on ostettavissa nyt!

Kortti on voimassa 1.9.2019. asti ja sitä voi käyttää normaaleilla ryhmätunneilla koko kesän ajan!

Mene hopotissa kohtaan varaus ja valitse ”ratsastustunnit”, sieltä näet kaikki ratsastustuntimme. 
Kun olet löytänyt sopivan tunnin, jonka haluat varata, paina ”varaa” , jonka jälkeen löytyy valikko ”osta tallikortti” ja sitten vain valitset sinulle sopivan maksutavan. Maksettuasi kesäkortin, olet saanut 5 tuntia tallikortillesi ja voit varailla niitä mieleisillesi tunneille pitkin kesää.

Siirry ostamaan kesäkortti:

Kesäkortilla pääsee varaamaan tunteja myös kesäkursseille, mikäli niillä on tilaa. Kesäkortilla pystyy varaamaan kursseja vasta 5 päivää ennen kyseisen kurssin alkamista.

Kesäkurssit

Järjestämme heti juhannuksen jälkeen muutaman kesäkurssin sekä lisäksi valmennuksia tuntiratsastajien mestaruuksiin lähteville.

Yleiskurssi 24.-27.6 200€
Yleiskurssilla harjoitellaan sekä koulua että esteitä. Kurssi alkaa perusratsastuksella ja loppuu esteradan ratsastamiseen. Koko kurssin ajan perehdymme hyvään perusratsastukseen sekä istuntaan, niin esteillä kuin koulussakin. Kurssilla on kaksi opea, koulukiemurat pitää Ripsi ja estehommat hoitaa Minna.
Saat siis kahden opettajan korjaukset ja vinkit yhden kurssin aikana!

Istuntakurssi 24.-27.6 200€
Istuntakurssilla keskitymme ratsastajan asentoon sekä hevoseen vaikuttamiseen. Kurssi alkaa oikean asennon ja rentouden löytämisellä ja siitä etenemme istunnalla vaikuttamiseen sekä tehokkaaseen ja oikein ajoitettuun apujen käyttöön. Kurssin kaksi ensimmäistä päivää pitää Ripsi ja kaksi viimeistä päivää opettaa Minna. Saat siis kahden opettajan korjaukset ja vinkit yhden kurssin aikana!

Kesäkurssit löydät ja varaat kätevästi hopotista.